(Poistunut julkaisusta)

Rekisteröintiasiantuntija (Regulatory Affairs Officer) / AbbVie, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019


AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2013 eriydyttyään Abbottista. AbbVie keskittyy kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 29 000 henkeä ja AbbVien valmistamia lääkkeitä on saatavilla yli 175 maassa.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukee työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi.

Haemme nyt rekisteröintiosastollemme

Rekisteröintiasiantuntijaa (Regulatory Affairs Officer)

kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat uusien myyntilupien ja muutoshakemusten käsittelystä sekä erilaisten markkinointimateriaalien tarkastamisesta. Tehtävä sisältää pakkausmateriaalien tarkistusta ja hallintoa sekä valmistetietokantojen ylläpitoa. Olet yhteydessä viranomaisiin ja huolehdit asianmukaisesta viestinnästä eri tahoille. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä lääketieteellisen osaston ja markkinointi- ja myyntiosastojen kanssa sekä koulutat muita omalla vastuualueellasi. Toimit osana Regulatory Affairs -tiimiämme ja raportoit rekisteröintipäällikölle. 

Sinulla on tehtävään soveltuva lääkealan ja terveydenhuollon koulutus sekä mielellään muutaman vuoden kokemus myyntilupatyöstä ja markkinointimateriaalien tarkastamisesta. Tunnet lääkealan eettiset ohjeet ja vaatimukset. Viihdyt roolissa, jossa pääsee työskentelemään laajasti eri yksiköiden ja sidosryhmien kanssa ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielen taito on etu. Olet tarkka ja huolellinen, ja jaksat huolehtia yksityiskohdat kuntoon. Olet työskentelyssäsi itsenäinen ja oma-aloitteinen, ja kykenet sujuvasti organisoimaan omaa työtäsi myös hektisissä ja muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme haastavan tehtävän terveydenhuoltosektorilla osana menestyvää kansainvälistä biolääkealan yritystä sekä ympärillesi osaavan ja dynaamisen työyhteisön. Haluamme auttaa henkilöstöämme kehittymään niin, että he voivat hyödyntää potentiaalinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Regulatory Affairs Ann-Sofie Pettersson 13.11 tai 14.11 klo 9–12, puh. 040 902 2449. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnelaan, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 19.11.2019 mennessä.

Käy tutustumassa työntekijöihimme ja työyhteisöömme osoitteessa: www.abbvie.fi/careers/workingatabbvie.html