REKISTERISIHTEERIN VIRKA
Porin seurakuntayhtymä, Keskusrekisteri

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2021

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän Porin aluekeskusrekisterissä on haettavana

REKISTERISIHTEERIN VIRKA

Porin aluekeskusrekisterin rekisterisihteeri on Porin ev.lut. seurakuntayhtymän viranhaltija. Aluekeskusrekisterin toiminta tapahtuu isäntäseurakuntayhtymänä toimivan Porin ev.lut. seurakuntayhtymän hallinnoimassa aluekeskusrekisterissä. Virkapaikka on Rauman seurakunnan kirkkoherran viraston yhteydessä sijaitseva aluekeskusrekisterin Rauman toimipiste, johon sijoittuu kolme virkaa.

Rekisterisihteerin viran kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto sekä käytännön kokemus kirkonkirjojen pidosta. Rekisterisihteeriltä edellytetään jäsenrekisterin tuntemusta ja kirkkohallituksen KirDi-tutkintoa.

Aluekeskusrekisterin rekisterisihteerin ottaa virkaan yhteinen kirkkoneuvosto. Aluekeskusrekisterin rekisterisihteerin esimiehenä toimii aluekeskusrekisterin johtaja.

Aluekeskusrekisterin rekisterisihteerin tehtävänä on tehdä Porin aluekeskusrekisterin kirkonkirjojen pitämiseen ja jäsenrekisterin pitämiseen liittyvää työtä, toimia asiantuntijana Porin aluekeskusrekisterin kirkonkirjojen pitämiseen, jäsenrekisterityöhön sekä toimintaan liittyvissä asioissa, osallistua sopijaseurakuntien aluerekisterin toimintaan liittyvään yhteistyöhön, osallistua toimialan kehittämistyöhön ja hoitaa muut Porin aluekeskusrekisterin johtajan määräämät tehtävät.

Virka on otettava vastaan niin pian kuin mahdollista tai sopimuksen mukaan. Virantäytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on oltava KIRKKOLAIN 6:13 §:n mukaan Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään. Viran palkkaus on KirVESTES 2020 - 2022 LIITE 1:n mukainen vaativuusryhmän 403 palkkaus.

Porin aluekeskusrekisterin Rauman toimipisteen rekisterisihteerin viran hakuaika on 21.2. - 13.3.2021 klo 15.00. Hakemukset osoitetaan yhteiselle kirkkoneuvostolle KirkkoHRn kautta. Viran haussa otetaan huomioon vain KirkkoHR -järjestelmässä täytetyt sähköiset hakemukset.

Lisätietoja antavat rekisterinhoitaja Leena Pekola p. 044 7309 602 ja yhteisen seurakuntatyön päällikkö Jari Suvila p. 0400 309 808.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426333
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma, Satakunta, Rauma