(Poistunut julkaisusta)

Reippaita varastotyöntekijöitä Tuusulaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Tuusulaan

HUOM! Työtä tehdään vuodenvaihteeseen asti Espoon Kauklahdessa, jonka jälkeen työt jatkuvat Tuusulassa. Sitouduthan siirtymään työn mukana.

Tarjolla on elämäntilanteeseesi sopiva määrä työvuoroja. Pääasiassa työtä tehdään arkisin klo 7.00-15.00. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Etsimme reippaita ja työtä pelkäämättömiä logistiikasta/varastotyöstä kiinnostuneita henkilöitä asiakaskohteeseemme Tuusulaan. Aikaisempi varastotyökokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta varastoalan ammattilaisen. Arvostamme hyvää tekemisen meininkiä, huumoria ja luotettavuutta! 

Tehtävässä menestyt innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella. Työtehtävät vaihtelevat keräilystä pakkaamiseen. Mahdollisuutena on kuitenkin kasvattaa omaa osaamistaan oman kehittymisen ja oppimishalukkuuden mukaan.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta
  • Täysi-ikäisyyttä

Haku päättyy 17.11.2019.  Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään! Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Rebecca Rintala
Rekrytointiassistentti


rebecca.rintala@transval.fi