Reippaita tuotantotyöntekijöitä Vihtavuoreen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Globaali pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmien valmistaja Dinex Ecocat Oy kehittää ja valmistaa katalysaattorikennoja ja niiden pinnoitteita henkilö- ja hyötyajoneuvoteollisuudelle sekä teollisuusmoottoriasiakkaille. Dinex Ecocat kuuluu tanskalaiseen Dinex Groupiin. Yhtiö toimii yli 15 maassa ja valmistaa tuotteita Yhdysvalloissa, Kiinassa, Venäjällä ja Euroopassa sijaitsevissa tehtaissaan.

Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakkaallemme Dinex Ecocatille Vihtavuoreen tuotantotyöntekijöitä.
Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä helmi/maaliskuussa 2018. Valitut henkilöt solmivat työsopimuksen Adeccon kanssa (vuokratyö).

Toivomme sinulta:
  Toivomme sinulta:
-Aiempaa kokemusta teollisuusympäristössä työskentelystä
-Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi metallialan koulutus)
-Ehdottoman tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
-Tunnollisuutta ja halua tehdä laadukasta työnjälkeä 
-Vuorotyövalmiutta (katkeava 3-vuorotyö, mahdollisuus myös 4- tai 5-vuorotyöhön)

Tehtäviisi kuuluu:
  Tehtäviisi kuuluu:
-Tuotannon erilaiset vaihetyöt : mm.materiaalien käsittely, syöttäminen linjalle, laadunvalvonta, It-ohjelman päivitys/koneen ohjaus, ongelmatilanteiden raportointi ja yhteistyö kunnossapidon kanssa, työpisteen puhdistustyöt, valmiiden tuotteiden pakkaaminen jne.
-Vastaat omassa vuorossasi laatustandardien toteutumisesta sekä asetettujen tuotantomäärien ja tavoitteiden toteuttamisesta
 

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen tuotantotiimin tuen, kilpailukykyisen palkan, sekä perehdytyksen työtehtäviin.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon puolelta Iiris Latva-Koivisto, p. 0400 278 937, iiris.latva@adecco.fi. Hae paikkaa sivujemme www.adecco.fi kautta, soittamalla tai tule piipahtamaan toimistollamme osoitteessa Puistokatu 2-4 (sijaitsemme Ilmarisenkadun ja Kalevankadun risteyksessä), aina on joku paikalla!
 
Viimeinen hakupäivä on 20.2.2018. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten hae paikkaa saman tien!

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Iiris Latva-Koivisto 0400278937.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Iiris Latva-Koivisto, 0400278937


Toimipaikka:  Jyväskylä

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1089557
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: JYVÄSKYLÄ