(Poistunut julkaisusta)

Reippaita tuotantotyöntekijöitä Jyväskylään ja lähikuntiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Etsimme nyt Jyväskylään ja sen lähialueille reippaalla asenteella varustettuja tuotantotyöntekijöitä erilaisiin ja eri pituisiin tuotannon ja teollisuuden työtehtäviin. Aiempi kokemus esimerkiksi metalli-, betoni-, kemian-, tekstiili- ja puuteollisuuden toimialoilta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta. Kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä.

 

Odotamme sinulta:

 

-Erinomaista asennetta työntekoa kohtaan

-Halua sekä kykyä omaksua uusia asioita

-Joustavuutta, luotettavuutta ja sitoutuneisuutta

-Valmiutta vähintään 2-vuorotyöhön

-Ja hyvää fyysistä kuntoa.

 

Auton käyttömahdollisuus ja voimassa oleva työturvallisuuskortti luetaan ehdottomasti eduksi.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme. Töitä on tarjolla lähinnä kokoaikaisesti, mutta osa-aikaiseen ja keikkaluontoiseen työskentelyyn on myöskin mahdollisuus.

 

Hae paikkaa rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja linkitä hakemuksesi avoinna olevaan tuotantotyöntekijän tehtävään 18.6.2019 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi ammattiosaamisestasi ja työhistoriastasi. Lisätietoja tehtävistä antaa Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi.