(Poistunut julkaisusta)

Reippaita telineasentajia!
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Etsimme innokkaita ja motivoituneita telineasentajia töihin Jyväskylän alueelle!

Toivomme, että olet jo työskennellyt alalla jonkin verran ja hommat hoituvat itsenäisesti. Tärkeitä ominaisuuksia tähän tehtävään valittavalla on erityisesti hyvä työmoraali ja tekemisen meininki työnteossa sekä voimassa oleva työturvakortti, tai valmius sen pikaiseen suorittamiseen. Myös koulutuksesta alalle on etua.

Työtehtävät tulevat painottumaan suurimmaksi osaksi rakennustyömaille, mutta myös teollisuuskohteita saattaa päiviin kuulua. Tässä työssä pääset siis näkemään vaihtelevia työympäristöjä ja haastamaan itseäsi. Pääasiassa työtehtävät ovat telineiden kasaamista ja purkamista. Töitä on aina tarpeen mukaisesti tarjolla jopa ympäri vuoden.

Hakemusta kirjoittaessasi kerrothan meille aiemmasta kokemuksestasi rakennusalalta tai telineiden parissa, niin osaamisesi pääsee parhaalla tavalla käyttöön. Jos reissuhommien teko voisi kuulostaa mukavalta, naputtele sekin hakemukseesi.

Jos olet kiinnostunut telineasentajan tehtävistä, laita hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta. Käsittelemme hakemuksia hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Aleksi Arjakalle 0400 278 937.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.