Reippaita telineasentajia!
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Etsimme innokkaita ja motivoituneita telineasentajia ja telineapulaisia töihin Jyväskylän alueelle!

Oletko jo kartuttanut kokemustasi telineasennusten ja telinetyöskentelyn parissa jonkin aikaa? Vai oletko kenties alasta kiinnostunut aloitteleva työntekijä, joka on innokas oppimaan uutta ja kehittämään omaa osaamistaan alalla? Juuri sinunlaisiasi kaipaamme!

Työtehtävät tulevat painottumaan suurimmaksi osaksi rakennustyömaille, mutta myös teollisuuskohteita saattaa päiviin kuulua. Tässä työssä pääset siis näkemään vaihtelevia työympäristöjä ja haastamaan itseäsi. Pääasiassa työtehtävät ovat telineiden kasaamista ja purkamista. Töitä on aina tarpeen mukaisesti tarjolla jopa ympäri vuoden.

Hakemusta kirjoittaessasi kerrothan meille aiemmasta kokemuksestasi rakennusalalta tai telineiden parissa, niin osaamisesi pääsee parhaalla tavalla käyttöön. Kokemus tai koulutus rakennusalalta on siis etusi, mutta tutun sanonnan mukaan kuitenkin työ tekijäänsä opettaa. Aiempi kokemus ei siis ole välttämätöntä, tarmokkaalla asenteella pääsee jo pitkälle. Jos reissuhommien teko voisi kuulostaa mukavalta, naputtele sekin hakemukseesi.

Tärkeitä ominaisuuksia tähän tehtävään valittavalla on erityisesti hyvä työmoraali ja tekemisen meininki työnteossa sekä voimassa oleva työturvakortti, tai valmius sen pikaiseen suorittamiseen.

Jos olet kiinnostunut telineasentajan tehtävistä, laita hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Aleksi Arjakalle 0400 278 937.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362165
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Teollisuus/tuotanto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Arjakka (aleksi.arjakka (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Jyväskylä