Reippaita tekijöitä LVI alalle asennustehtäviin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2021

Etsimme työntekijöitä pääkaupunkiseudulle LVI alalle sukitustehtäviin.

Voit olla jo alan ammattilainen tai vastavalmistunut työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tehtävässä tulet toimimaan osana asiakasyrityksemme huoltotiimiä viemäristösaneerausten ja ylläpidon parissa. Huoltokohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla ja suuri osa kohteista Helsingin keskustassa. Tehtävät pitävät sisällään pääosin sukitusta ja tehtäviin koulutetaan mutta aiempi kokemus vastaavista tehtävistä luetaan hakijan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Myös perus IT-taitojen tulee olla kunnossa, sillä asentajan työhön kuuluu projektien ja työvaiheiden dokumentointia. LVI-asentajan tutkinto luetaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Kohteita voi olla laajalla alueella, joten toivomme hakijoilta myös joustavuutta ja matkustusvalmiutta.

Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin ja viikkotyöaika tehtävässä on n. 40 h/vko, mutta töiden ja kohteiden luonteesta johtuen hakijalta odotetaan tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Palkkaus TES, kokeneen tekijän kohdalla voidaan tarkastaa sopimuspalkkausta.

Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle vakinaiseen työsuhteeseen.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja voit tiedustella arkisin puhelimitse tai sähköpostitse: +358444124189, laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot