(Poistunut julkaisusta)

Reippaita sesonkipakkaajia Turkuun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Etsimme näppäräsormisia pakkaajia avuksi joulusesonkiin. Työt alkavat nopealla aikataululla.

Odotamme sinulta tarkkuutta, hyvää käden ja silmän yhteistyötä sekä ripeää työotetta. Kokemus näppäryyttä ja keskittymistä vaativista tehtävistä on eduksi. Sinulla on hyvä visuaalinen hahmotuskyky ja osaat seurata ohjeita, ja työssäsi toimit itseohjautuvasti ja oma-aloitteisesti. Pidät kiireessäkin huolta siitä, että työsi jälki on laadukasta ja huolellista. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa, sillä työ on paljolti seisomatyötä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa työohjeiden ymmärtämiseksi.

Työ on monipuolista pakkaustyötä liikelahja- ja yritystuotteiden parissa. Pääasiassa työnkuva sisältää erilaisten tuotteiden pakkaamista ja lahjapaketointia, mutta tarpeen mukaan tehdään myös tuotteiden nimikointia, lähetysten purkua tai muita pakkaamon työtehtäviä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mukavaan sesonkityöhön iloisessa ja motivoituneessa työporukassa laadukkaiden tuotteiden parissa. Työ on pääosin päivätyötä, mutta kiireisimmän sesongin ajan työskennellään kahdessa vuorossa. Työpaikalle on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa heti. Aloitamme haastattelut hakuajan kuluessa, ja tehtävät täytetään nopealla aikataululla. Lisätietoja tehtävästä voi kysellä HR Consultant Vilma Hyvönen, 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi arkisin klo 9-15.