(Poistunut julkaisusta)

Reippaita sairaanhoitajia Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Haemme asiakasyritykseemme palveluhenkisiä sosiaali – ja terveydenhuollon ammattilaisia,


SAIRAANHOITAJIA,


eri pituisiin työsuhteisiin.


Palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen asiakkaat ovat pääosin ikäihmisiä. He tarvitsevat ohjausta ja tukea arkeen sekä hoiva ja hoitoa. Asiakaslähtöisyys on hoidon kulmakivi. Toiminnassa on tärkeää yhteistyö asukkaiden ja heidän omaistensa kanssa.


Työ on 3-vuorotyötä. Edellytyksenä on sairaanhoitajan tutkinto. Kelpoisuusvaatimus on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994) ja asetuksessa 608/2005.


Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tietoteknistä osaamista. Eduksi katsomme iloisen, reippaan ja kehittävän työotteen sekä halua palvella asiakkaita.


Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaan ammattitaitoasi moniammatillisessa työyhteisössä ja työkalut oman hyvinvointisi tukemiseen.

Palkkaus ja muut palkkaukseen liittyvät ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §: n mukaista rokotussuojausta.


Kiinnostuitko tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta 20.3 mennessä. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksesi pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccossa Merja Kanervisto-Jokinen, p.050 444 4478 tai merja.kanervisto-jokinen@adeccogroup.com.