(Poistunut julkaisusta)

Reippaita ruokapalvelutyöntekijöitä tuotantokeittiöön
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Espoossa sijaitseva tuotantokeittiö hakee kauttamme määräaikaiseen työsuhteeseen ruokapalvelutyöntekijöitä kevätkaudelle.
Toimenkuva
Ruokapalvelutyöntekijä työskentelee tuotantokeittiössä kaksivuorotyössä aamupainotteisesti. Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin. Ruokapalvelutyöntekijä osallistuu kokin työparina ruoanvalmistukseen ja/tai pakkaukseen sekä keittiön tilojen puhtaanapitoon. Työntekijältä toivotaan hyvää fyysistä terveyttä sekä ripeää työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, joustavan tavan tehdä töitä ja mukavan työympäristön asiakasyrityksessämme. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja urallasi ravintola-alalla.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä, työhön tarttuvaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä menestyminen vaatii reipasta asennetta sekä aitoa kiinnostusta keittiötyötehtäviä kohtaan sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Katsomme alan koulutuksen eduksesi.
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta.
Muut tiedot
Mikäli tunnistit itsesi reippaaksi ruokapalvelutyöntekijäksi, rullaa hakemukseen alla olevasta linkistä! Lisätietoja tehtävästä antaa: Sini Sandström 0469231960.
Kesto
25.2-31.5.2019
Lisätietoja
Sini Sandström, sini.sandstrom@vmp.fi, 0469231960
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2019 mennessä.