(Poistunut julkaisusta)

Reippaita ravintolatyöntekijöitä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Suomen toiseksi vilkkaimmalle Golf-kentälle Sipooseen kokkia sekä salipuolen tarjoilijaa. Työ alkaa toukokuun alussa ja jatkuu syyskuulle asti. Työympäristö on moderni ja viihtyisä. Ravintolatoimintaan kuuluu lounas/buffet, a la carte -lista sekä kioski jossa anniskeluoikeudet. Ravintolalla on myös Catering -palveluja. Työaika on pääsääntöisesti päiväaikaan, mutta myös viikonloppuisin.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta mielellään aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta, anniskelu- ja hygieniapassia sekä täysi-ikäisyyttä. Oma auto vaaditaan.
Koulutus ja työkokemus
Mielellään ravintola-alan koulutus ja kokemus alalta, koulutus ei pakollinen mutta suotava.
Muut tiedot
Työsuhde-etuna pääset golffaamaan edullisemmin.
Kesto
9/2019
Lisätietoja
Hanna Malmberg, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.04.2019 mennessä.