(Poistunut julkaisusta)

Reippaita porrassiivoojia Lahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Onko työn ja treenamisen yhdistäminen arjessa täysi mahdottumuus? Ei tässä tehtävässä!

 

Etsimme reippaaseen tiimiimme

 

PORRASSIIVOOJIA

 

vakituiseen työsuhteeseen Lahteen. Työkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työ on vauhdikasta ja vaihtelevaa. Työpäivän jälkeen päivän askeltavoitteet eivät varmasti ole jääneet vajaiksi! Etsimme nyt sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia porrassiivoojia. Työaika sijoittuu arkeen klo 7-17 välille ja osa-aikaisille tunteja on luvassa noin 5-6 tuntia per päivä. Kerrothan hakemuksessasi siis mikä tuntimäärä sopisi sinun elämääsi tällä hetkellä parhaiten!

 

Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! Reippaan työskentelyotteen ja iloisen asiakaspalveluasenteen lisäksi kaipaisimme sinulta siivousalan koulutusta.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Kuulostaako siltä, että kuvailimme juuri sinulle sopivaa työtä? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner