(Poistunut julkaisusta)

Reippaita pakkaajia leipomoon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018



Työn kuvaus:
  Etsimme nyt Turussa toimivalle leipomoalan asiakkaallemme reippaita pakkaajia aamu- ja iltavuoroon. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä syys- ja lokakuun aikana.
  
Odotamme sinulta elintarviketuotantoon soveltuvaa kokemus- ja/tai koulutuspohjaa sekä mahdollisuutta työskennellä iltavuorossa. Pystyt ripeätahtiseen, toistuvaan työhön ja olet luonteeltasi reipas, ripeä, iloinen ja huolellinen. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa ja itsenäistä työotetta. Hygieniapassi on eduksi.
 
Tehtäviisi kuuluu elintarviketuotteiden pakkaus pakkauslinjalla. Työhön voi kuulua tarpeen vaatiessa myös muita pakkaamon ja lähettämön tehtäviä.
  
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden tuotteiden parissa tunnetulla alan toimijalla, osana mukavaa työyhteisöä. Työpaikalle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Työsuhde on määräaikainen ja kestoltaan 3-4 kuukautta.
 
Hae tehtävää heti, viimeistään 4.11.2018 sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Pakkaaja / Sesonki 2018


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku