(Poistunut julkaisusta)

Reippaita muuttotyöntekijöitä
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Haemme täydennystä muuttotyökeikkoja tekevien porukkaan Joensuun alueelle!

Haemme asiakkaillemme Joensuuhun MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ. Työ on keikkaluontoista ja vaihtelee asiakkaidemme tarpeen mukaan.

Työtehtävä: Työhön saattaa kuulua mm. kotimuuttojen ja toimistomuuttojen lisäksi kalusteiden asennusta. Välillä työvuoroja voi olla koko viikolle, välillä pari vuoroa viikossa, työ sopii siis myös toisen osa-aikaisen työn tai opiskelun ohelle. Kokoaikaiselle päiväopiskelijalle työ ei sovellu, koska työvuorot painottuvat arkipäiviin, vuoroja on satunnaisesti myös viikonloppuisin.

Sinulta toivotaan: Toivomme, että olet hyvässä fyysisessä kunnossa, koska kalusteiden yms. siirtäminen ja kantaminen on välillä raskastakin. Töitä tehdään useasti asiakkaiden tiloissa, joten iloinen, asiallinen ja kohtelias käytös kuuluvat työtapaan. Työtä tehdään yleensä työparin tai tiimin kanssa, joten toivomme kykyä työskennellä muiden kanssa.

Aiempaa kokemusta et välttämättä muuttohommista tarvitse, asenne ratkaisee!

Muut erikoistaidot: Eduksi katsotaan työturvallisuuskortti ja B tai C-ajokortti, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Edellytykset työnsaannille: Suomen kieli

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi