(Poistunut julkaisusta)

Reippaita lumityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018Työn kuvaus:
  Nautitko ulkona olemisesta ja hyötyliikunnasta? Meillä on juuri sopiva työpaikka tarjolla sinulle!

Haemme pääkaupunkiseudun asiakasyrityksillemme jatkuvasti lumityöntekijöitä talvisesongille keikkaluonteisesti. Töitä on aina tarjolla, kun lunta sataa. Töitä voi olla mihin aikaan tahansa vuorokaudesta. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työstä. Eduksi on hyvä fyysinen kunto ja reipas työote. Paikallistuntemus ja ajokortti ovat myös eduksi, muttei välttämättömiä.

Työtehtäviin kuuluu lumen kolausta, luontia sekä hiekoitusta. Työt tehdään käsin työhön soveltuvilla työvälineillä. Työkohteet saattavat myös vaihdella.

Tarjoamme kiinteistöhuoltoalan työehtosopimuksen mukaista palkkatasoa. Perehdytämme myös töihin ja tarjoamme modernit työvälineet.
Jätä hakemuksesi CV:n kanssa tämän työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja käymme hakemuksia läpi koko talvisesongin. Lisätietoja tehtävistämme Vantaan alueella antaa Adeccon HR-konsultti Nhung Doan puh. 0504444496 (parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 13-14). Voit olla Nhungiin yhteydessä myös sähköpostitse nhung.doan@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Lumityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nhung Doan, 0504444496


Toimipaikka:  VANTAA