(Poistunut julkaisusta)

Reippaita kolmivuoron tekijöitä tuotantoon
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haemme nyt asiakkaallemme reippaita tuotantotyöntekijöitä käsidesin pakkaukseen. Töitä tehdään mukavan työtiimin tuella linjalla, joka sanelee työtahtia. Työpaikka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksin päässä ja töitä riittää asiakkaan tarpeen mukaan todennäköisesti jopa maaliskuulle saakka. Töitä tehdään keskeytymättömässä kolmessa vuorossa, joka tarkoittaa sitä, että myös lauantai ja sunnuntai ovat satunnaisesti työpäiviä.

Tässä tehtävässä ei vaadita aiempaa kokemusta vaan menestymiseen johtaa reipas ja aikaansaavaa työote sekä kyky tehdä töitä hyvällä tuulella ja asenteella niin yöaikaan kuin viikonloppuisin. Lisäksi työelämän perussäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja osaat noudattaa työaikoja. Uudet tekijät saavat hyvän perehdytyksen tehtäviin. 

Tarjoamme TESin mukaisen palkan ilta-, yö- ja sunnuntailisineen sekä mukavan työilmapiirin, johon itse pääset myös vaikuttamaan. Laita hakemuksesi meille oheisesta linkistä jo tänään sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Aivilta numerosta 0403075014.