(Poistunut julkaisusta)

Reippaita kesätyöntekijöitä puuteollisuuteen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Siparila Oy on perheyritys, joka on omistautunut suomalaiselle, aidolle puulle. Siparilalla tehdään puulla sisustamisesta ja rakentamisesta elämyksellinen kokemus niin kodin sisustajalle kuin ammattirakentajallekin. Yritys tekee päivittäin töitä kestävämmän rakennuskulttuurin puolesta ja toimii alansa suunnannäyttäjänä. Siparila työllistää jo yli 100 puualan ja pintakäsittelyn ammattilaista, ja nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi tätä tiimiä.

 

Etsimme Vaajakoskelle REIPPAITA PUUTEOLLISUUDESTA KIINNOSTUNEITA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ.

 

Työ pitää sisällään lähinnä pakkauslinjastolla työskentelyä, mutta motivoituneilla työntekijöillä on mahdollisuus päästä tekemään myös muita puuteollisuuden työtehtäviä. Valituilla henkilöillä tulee olla oma-aloitteinen ja työhön tarttuva asenne, sekä halu päästä tekemään töitä puuteollisuuden parissa. Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja valmiutta 3-vuorotyöhön. Hyvä fyysinen kunto ja voimassa oleva työturvallisuuskortti luetaan eduksi. Työt alkavat lähtökohtaisesti toukokuun alussa, mutta aiempi tai myöhäisempi aloitus on myös mahdollista.

 

Mikäli täytät hakukriteerit, niin jätäthän pikaisesti hakemuksen ilmoituksessa olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 31.3.2019. Teemme valintoja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi.