(Poistunut julkaisusta)

Reippaita keikkatyöntekijöitä Tampereelle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018
Toimenkuva
Etsimme nyt reippaita kantajia / rakennusapumiehiä pirkanmaalla tehtäviin kanto sekä rakennusapuhommiin.
Teemme työmaakantoja pirkanmaalla sijaitseviin kohteisiin ja tarvitsemme nyt lisäkäsiä. Keittiökalusteet on kannon kohteena ja tehtävänäsi on saada ne kuljetettua kontista asuntoon täsmällisesti ja turvallisesti saumattomalla yhteistyöllä muun tiimin kanssa. Työt alkavat arkiaamuisin klo 7 ja kestävät kohteesta riippuen 5-8 tuntia per päivä. Tätä työtä voisit tehdä oman tilanteesi mukaan yhtenä tai useampana päivänä viikossa.
Odotamme sinulta
Kantohommat vaativat tekijältään erinomaista asennetta ja motivaatiota, sillä kalusteet eivät itse itseään kanna vaan sinun on näytettävä kaapille paikka. Reipas työote ja Can do -asenne ovat valttikortteja tässä työssä. Työ sijoittuu rakennustyömaalle. Me järjestämme sinulle tarvittavat varusteet ja kulkuluvat sekä huolehdimme riittävästä perehdytyksestä.
Kantajien tulee olla hyvässä fyysisessä kunnossa, jotta työ säilyy mielekkäänä eikä puhti lopu kesken työpäivän, joten odotamme myös sinulta hyvää kuntoa. Lisäksi suomenkielen osaaminen on tiimityöskentelyn kannalta tärkeää, mutta suomen ei tarvitse olla äidinkielesi.
Muut tiedot
Meillä kantohommat ovat mukavia ja vaihtelevia ja ne tehdään aina ilon kautta. Kannon kohteet ja tilanteet saattavat muuttua ja vaihdella, mutta itse kantoryhmä pysyy pitkälti samana. Kantoryhmä on täynnä hyviä tyyppejä ja sinä voisit olla oiva lisäys heidän joukkoonsa. Mikäli koet, että olet etsimämme kantaja, lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi ja perustele, miksi meidän tulisi valita juuri sinut!
Palkkaus rakennusalan TES mukaisesti. Työ on keikkaluontoista, mutta sitä on tarjolla useammalle päivälle viikossa. Mikäli haluaisit tehdä täysiä tunteja, meillä on tarjota myös muita keikkahommia oheen.
Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten toimi pian. Lisätiedustelut voit esittää HR-Koordinaattori Jani Rajalalle, puh. 0403075205 tai e-mail jani.rajala@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
Yli 12kk
Lisätietoja
Jani Rajala, jani.rajala@vmp.fi, 040 3075205
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.09.2018 mennessä.