(Poistunut julkaisusta)

Reippaita ja ripeitä varastotyöntekijöitä Kokkolaan
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
Toimenkuva
Etsimme Kokkolaan ripeitä, reippaita ja iloisia varastotyöntekijöitä kesäksi. Työt alkavat heinäkuun alkupuolella. Tässä voisi olla hyvä työpaikka esimerkiksi välivuotta pitävälle opiskelijalle, koska työt saattavat jatkua pitkälle syksyyn. Työ on pääosin kokoaikainen (ma-pe klo 7.00-15.00).
Työ sisältää työpisteestä riippuen mm. varastoon tulevien tavaroiden laaduntarkkailua ja lähetysmäärien tarkastamista, keräilyä, hyllyttämistä ja muita yleisiä varaston työtehtäviä.
Odotamme sinulta
Edellytämme työssä tarkkaavaisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Työhön sisältyy tavaroiden nostelua ja siirtelyä. Näissä tehtävissä vaaditaan hyvää suomenkielen taitoa, koska työ sisältää listojen lukemista ja/tai kirjoittamista. Sinun tulisi olla myös täysi-ikäinen.
Koulutus ja työkokemus
Aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta ei tähän työhön tarvita, riittää että olet reipas ja ahkera työntekijä jolta hommat sujuu hyvällä asenteella.
Muut tiedot
Työ soveltuu erinomaisesti niin naisille kuin miehille, joten hae rohkeasti tätä paikkaa! Lisätietoja saat HR-asiantuntijalta Maria Tainiolta, p. 040 307 5241, maria.tainio@vmp.fi
Kesto
kesä/syksy
Lisätietoja
Maria Tainio, Maria.Tainio@vmp.fi, 040 307 5241
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.06.2018 mennessä.