(Poistunut julkaisusta)

Reippaita asiakaspalvelijoita pääkaupunkiseudulle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaallemme reippaita asiakaspalvelijoita noin kuukauden määräaikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle sekä Lohjalle, Hyvinkäälle ja Porvooseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävässä on mahdollisuus myös pidempi aikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä opastat asiakkaita uuden mobiilisovelluksen käyttöön terveyspalveluympäristössä.
 
 
Toivomme sinun olevan rohkea ja ystävällinen sekä ripeästi toimeen tarttuva. Sinulla voi olla jo asiakaspalvelukokemusta tai sitten olet etsimässä ensimmäistä työpaikkaasi. Tehtävään ei vaadita täysi-ikäisyyttä. Tärkeintä on reipas asenne! Työt ovat pääosin arkisin klo. 8-16 väillä, mutta sinulla on myös mahdollista työskennellä osa-aikaisesti. Työn aloitukseen sisältyy perehdytys.
 
 
Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 13.3.2019 mennessä. Toimi nopeasti sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Mona Marttinen torstaina 14.2. klo. 10-11, 040 191 2805 mona.marttinen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asiakaspalvelija


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mona Marttinen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO