(Poistunut julkaisusta)

Reippaat keittiöapulaiset
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018
Toimenkuva
Haemme reippaita keittiöapulaisia monipuolisiin keittiötehtäviin asiakasyrityksessämme. Työtä on tarjolla keittiön avustavissa tehtävissä ja astiahuollossa, mutta työtehtävät voivat vaihdella asiakasyrityksemme tarpeiden mukaan. Työ tapahtuu arkipäivisin päiväsaikaan koulujen ja päiväkotien keittiöissä, sekä mahdollisesti eri lounasravintoloissa.
Odotamme sinulta
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mukavan työympäristön. Tehtävässä edellytetään energisyyttä, reippautta sekä joustavuutta. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden pidempiaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ja mahdollisuuden kehittyä tällä alalla.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä, reipas asenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Alan koulutus on eduksi. Edellytämme myös hygieniapassia ja voimassaolevan salmonellatodistuksen. Työtehtävät vaativat myös suomenkielen taitoa sekä kiinnostusta tehtävää kohtaan.
Muut tiedot
Jos uskot olevasi etsimämme reipas ja tehokas henkilö tehtävään, lähetä meille hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä. Haastattelut tapahtuvat jo haun voimassa ollessa.
Kesto
Asikkaan tarpeen mukaan
Lisätietoja
Mirjam Sassi, mirjam.sassi@vmp.fi, 040 307 5706
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.09.2018 mennessä.