(Poistunut julkaisusta)

Reipas ulkoaluetyöntekijä Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

 

REIPAS TEKIJÄ KIINTEISTÖNHOIDON ULKOALUETEHTÄVIIN

 

Tässä tehtävässä työskentelet ulkoaluetehtävissä Vantaalla, sisältäen pihojen siivousta ja kaikenlaisia pesuja huippu välinein. Talvella tehtäviin kuuluu asiakaspihojemme talvikunnossapito, auraukset ja käsilumityöt, joten joustava työaikojen suhteen sinun tulisi olla nopeallakin aikataululla. Töitä tehdään pääasiassa päivävuoroissa (klo: 06:00-14:00), mutta myös viikonlopputöitäkin tulee olemaan. Asiakaskohteita meillä on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä vaativiin liikekiinteistöihin.

 

Aiemman työkokemuksen myötä sinulle on kehittynyt kykyä työskennellä itsenäisesti. Perehdytys kuuluu kuitenkin kaikille pakettiin ja kokeneemmat konkarit ovat tarvittaessa taustatukenasi. Sosiaalinen ja ulospäinsuuntautuva olisi toki hyvä olla, sillä sinun tulee olla valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Tehtävässä edellytämme suomen kielen ymmärrystä ja keskustelutaitoa. B-ajokortti on pakollinen. Lisäksi katsotaan eduksi koneajotaito, koska tässä työssä se on melkein päivittäistä.

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi pikaisesti. 

Meiltä saat huippu hyvän työporukan tueksesi.