(Poistunut julkaisusta)

Reipas ulkoaluetyöntekijä Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Tykkäätkö työstä, jossa aika kuluu kuin siivillä ja saat arkiliikunnan kaupan päälle? Etsimme Tampereelle kokoaikaiseen vakkarityöhön

 

KIINTEISTÖNHOIDON ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Tässä tehtävässä työskentelet ulkoaluetehtävissä Tampereen alueella. Työtehtävät vaihtelevat kauden mukaan sisältäen esimerkiksi kiinteistöjen pihojen siivousta ja ylläpitoa, nurmenleikkuuta, istutusten hoitoa ja lehtienpuhallusta. Talvella tehtäviin kuuluvat asiakaspihojemme talvikunnossapito, auraukset ja käsilumityöt. Asiakaskohteita meillä on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä liikekiinteistöihin. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Töitä tehdään pääasiassa päivävuoroissa (klo: 06:00-14:00), mutta varsinkin talviaikaan lumitöiden takia toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin tai viikonloppuisin. 

 

Ketä etsimme? Aiemman työkokemuksen myötä sinulle on kehittynyt kykyä työskennellä itsenäisesti. Perehdytys kuuluu kuitenkin kaikille pakettiin ja kokeneemmat konkarit ovat tarvittaessa taustatukenasi. Henkilönä sinun tulee olla reipas ja asiakaspalveluhenkinen, sillä työskentelet suoraan asiakasrajapinnassa. Tehtävässä edellytämme suomen kielen ymmärrystä ja keskustelutaitoa. B-ajokortti on pakollinen ja BE-kortti on eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan voimassa oleva kasvinsuojelututkinto (tai halua suorittaa tutkinto) ja koneajotaito, koska tässä työssä koneiden käyttö on melkein päivittäistä. 

 

Miksi valita L&T? L&T:ltä saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. L&T:läisenä sinulle kuuluvat tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi modernit työlaitteet ja -välineet. Kaupan päälle saat hyvän työporukan, mukavan esimiehen ja työn jolla on oikeasti merkitystä!

 

Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja aktiivinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi määräaikaan mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä – älä siis suinkaan aikaile hakemisen kanssa! Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Timo Saarenpää vastaa kysymyksiisi, timo.saarenpaa(at)lassila-tikanoja.fi.