(Poistunut julkaisusta)

Reipas tuuraaja siivoustyöhön Lohjalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Oletko OPISKELIJA? LISÄTYÖTÄ KAIPAAVA? TEKEMISTÄ KAIPAAVA? SIIVOUSTA RAKASTAVA? Hyvä! Jatka lukemista...

 

Etsimme reipasta

 

ILTASIIVOOJAA

 

Lohjalle luottotuuraajaksi. Työaikasi ovat mainiot, sillä ne sijoittuvat pääasiassa ma-pe välille klo. 6-21 välille, painottuen kuitenkin iltaan. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme taukotilojen, asiakastilojen, varastojen ja hygieniatilojen siisteydestä - reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työ soveltuu mainiosti opiskelijalle tai lisätienestiä haalivalle tekijälle! Palkkaus tehtävässä on 11,20€/h (KIPA TES 3), sekä mahdolliset iltalisät.


Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on kaiken A ja O. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.


Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi, sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvontakin. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka.

 

Hae n-y-t tehtävää oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi. :) 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.