(Poistunut julkaisusta)

Reipas siivooja tehtaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Oletko sinä hakemamme

 

SIIVOOJA

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Raaseporin alueelle? Tässä tehtävässä työskentelet kohteessamme, jossa huolehdit toimisto- sosiaali- ja tuotantotilojen puhtaudesta ma-pe 6-14.00 eli 37,5 h/vkossa.

 

Tässä tehtävässä et tarvitse aikaisempaa siivouskokemusta tai alan koulutusta, reipas työskentelyote ja halu oppia riittää! Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ajokortti avittaa huomattavasti pääsyäsi työpaikalle, sillä kohde ei varsinaisesti sijaitse suurkaupungin sykkeessä. Kauniit maisemat työmatkoilla ovatkin yksi tämän työpaikan eduista!

  

Muita sinulle tarjoamiamme etuja ovat vakituinen työsuhde, hyvä esimies sekä kunnollinen perehdytys ja opastus työhön. Tässä työssä et jumitu näppiksen ääreen, vaan pääset liikkeelle ja osaksi mukavaa työporukkaa! Työterveyshuolto L&T:lla on lakisääteistä kattavampi ja käytössäsi ovat myös henkilökuntakerhot, kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä leffaliput. Tuemme myös enemmän kuin mielellämme sinun oman osaamisesi kehittämistä joko siivousalan koulutuksen tai toimialarajat ylittävät urapolun suuntaan. 

 

Joko houkuttelee? Hae paikkaa viivyttelemättä, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry @ lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.