(Poistunut julkaisusta)

Reipas siivooja Rajamäen alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen työhön Rajamäki/Karkkila/Ojakkala -alueelle. Huolehdit asiakkaidemme korjaamo-, toimisto- sekä jakelutilojen ylläpitosiivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään osa-aikaisesti arkisin klo 6-14 välillä. Alueeseen on mahdollista lisätä kohteita Lohjan alueelta siten, että alueesta tulee kokopäivätyö arkisin klo 6-14. Kerrothan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut osa- vai kokoaikaisesta työstä! Maksamme työstä työehtosopimuksen mukaista palkkaa. 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ajokortti on välttämätön tehtävän suorittamiseen.

 

Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä. Pidämme tietenkin huolta myös siitä, että työvälineesi ja henkilösuojasi ovat asianmukaiset ja laadukkaat. Työterveyshuoltomme on tavallista kattavampi ja henkilöstöetuihimme kuuluvat, myös henkilökuntakerhot ja kulttuuri- ja liikuntasetelit.

 

 

H-A-E  N-Y-T paikkaa viipymättä tätä paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaisia hakemuksia emme ota vastaan sähköpostilla! 😊

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

 

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc