Reipas siivooja Outokummun tehtaalle / kaivokselle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA Outokummun tehdasalueelle sekä kaivokselle kokoaikaisiin työsuhteisiin.


Tässä tehtävässä vastaat teollisuusympäristössä sijaitsevien kohteiden puhtaanapidosta, perus- ja desinfiointipesuista. Nautit välillä nopeastakin työrytmistä, vaihtuvat työkohteet eivät saa sinua hämmentymään ja olet valmis joustavasti tarttumaan asiakkaan toimeksiantoihin. Töitä tehdään arkipäivisin klo 6 – 14 tai 7 – 15. Pääasiallisesti työpiste sijoittuu Tornioon mutta edellytämme valmiutta työskennellä tarvittaessa myös Kemissä joten ajokortti on välttämätön. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi et tarvitse alan ammatillista koulutusta tai työkokemusta alalta, vaikka toki katsomme sen eduksesi. Innokas asenne uuden oppimiseen on silti siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Etsimme siis puhdistuspalvelualasta motivoituneita henkilöitä, joilla on asiakaslähtöisyyden avaimet takataskussa. Olet luonteeltasi joustava, työotteeltasi ripeä, omaat hyvän tilannetajun etkä kaihda likaa tai ruumiillista työtä. Työ on fyysisesti kuormittavaa joten hyvä peruskunto on työssä jaksamisen peruspilari. Lisäksi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ajokortin, työpäivän aikana on välillä tarve liikkua autolla. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä työn hoitamisen kannalta mutta se sujuvoittaa työpaikalle kulkemista.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja ja ISS:llä uramahdollisuutesi ovat loputtomat. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.8.2021


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot