Reipas siivooja kesätyöntekijäksi
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haemme SIIVOOJAA kesätyöntekijäksi OULUUN. Tule meille viettämään kesäsi duunISSa, pääset mukaan mahtavaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Tässä tehtävässä vastaat ylläpito- ja perussiivoussiivouksesta Oulun keskustassa ja Hiirosessa sijaitsevissa asiakaskohteissamme. Tehtävä on kokoaikainen (7,5 h/pvä, 37,5 h / vk). Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin, klo 5:00–13:00. Työ on määräaikainen kesäloman sijaisuus aikavälillä 1.7. – 31.8.2021.


Odotamme sinulta reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen.Et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta tähän tehtävään, perehdytämme sinut tehtävääsi. Aiemman työkokemuksen ja voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Lisäksi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Osa tehtävien hoitamisesta vaatii ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden, jotka katsomme eduksesi, joten mainitsethan niistä hakemuksessasi.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä  ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys


Kiinnostuitko? Hienoa! Näytä meille potentiaalisi täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.6.2021 mutta älä viivyttele, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot