(Poistunut julkaisusta)

Reipas palvelutyöntekijä Länsiterminaaliin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Oletko henkeen ja vereen asiakaspalvelun ammattilainen, mutta kaipaat liikkuvaa työtä? MEILLÄ ON SINULLE RATKAISU! !

 

Etsimme nimittäin vakituiseen työsuhteeseen reipasta

 

ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ LÄNSITERMINAALIIN

 

huolehtimaan asiakkaiden opastamisesta, avustamisesta ja terminaalin ylläpitosiivouksesta. Työ on vaihtelevaa ja työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi ovien avaaminen terminaalin herätessä, liikuntarajoitteisten matkustajien avustaminen, yleinen neuvominen ja ohjaaminen. Tämän lisäksi huolehdit terminaalin tilojen viihtyvyydestä osallistumalla muun tiimin kanssa päivittäiseen ylläpitosiivoukseen. Vastaat työvuorosta riippuen terminaalin eri osien puhtaanapidosta, vaikkapa yhdistelmäkoneella ajaen tai moppia käyttäen. Työnkuva jakaantuu noin puoliksi asiakaspalveluun ja siivoustehtäviin. Kaikkiin työtehtäviin annetaan koulutus, eikä siivoustyön aikaisempi kokemus ole ehdoton edellytys - tärkein on oma ASENNE!

 

Työtä tehdään useassa vuorossa kaikkina päivinä työvuorolistan mukaan. Työtunteja viikossa kertyy 30 – 37,5 maanantaista sunnuntaihin. Palkkaus maksetaan TES 4 (11,76€) mukaan + mahdolliset iltalisät, yölisät  ja sunnuntailisät. Työsopimus tehdään alkuun määräaikaisena vuoden loppuun asti. 

 

Odotamme sinulta

 

aitoa ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta tarttua siihen työtehtävään, joka kulloinkin varmistaa hyvän asiakaskokemuksen. Terminaalissa on mitä ilmeisimmin hyvin kansainvälistä asiakaskuntaa, joten hakemamme asiakaspalvelija hallitsee vähintään englannin ja suomen kielen. Muista kielistä on plussaa, kuten viro ja ruotsi.

 

Tarjoamme sinulle 

 

- vakituisen ja kokoaikaisen työn, jolla on merkitystä

- puhtausalan huippuammattilaisista koostuvan työtiimin ja modernit työvälineet

- hyödylliset työsuhde-edut, kuten tavallista kattavampi työterveyshuolto ja kuntosalietuja

- EA-koulutusmahdollisuus

- riittävän perehdytyksen työhön ja täyden tuen, jos päätät rakentaa oman urapolun ison talomme sisällä - esimerkiksi koulutuksen kautta!

 

Mikäli pienikään kiinnostus heräsi, laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Vai onko mielessä jokin kysymys? Voit osoittaa sen tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.