(Poistunut julkaisusta)

Reipas osa-aikainen siivooja Renkoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Etsitkö liikkuvaa ja itsenäistä työtä, jossa omien kättensä jäljen näkee selkeästi joka päivä? Lue eteenpäin, etsimme nyt osa-aikaista 

SIIVOOJAA

 

tuotantolaitokseen Renkoon. Tehtäväsi on siivota tuotantolaitoksen tiloja: hallia, taukotilaa ja wc:itä. Palkka tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen 3-palkkaluokan mukainen eli 11,20 €/h. Työaikaan voit itse vaikuttaa: tilat voi siivota joko aamulla klo 6-11 tai iltapäivällä klo 13-18, työpäivät ovat ma-pe.

 

Tärkeintä palkkaamallemme siivoojalle on asiakaspalveluasenne: se että haluaa huolehtia koko työyhteisön viihtyvyydestä siisteissä työtiloissa. Aiempaa siivouskokemusta toki arvostamme, mutta se ei ole välttämätöntä. Kohteessa työskennelläkseen täytyy suorittaa työturvallisuuskortti, mutta jos sinulla ei vielä sellaista ole, maksamme ja koulutamme sen sinulle kyllä. 

 

Tarjoamme sinulle välittävän ja kannustavan esimiehen ja kilpailukykyisen palkan. Perehdytämme sinut tehtäviisi huolella ja huolehdimme muutenkin, että sinulla on parhaat edellytykset hoitaa työsi. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. alennuksia terveys- ja hyvinvointipalveluista sekä henkilökuntakerhot. Olemme vastuullinen ja nykyaikainen kiertotalousfirma, joka haluaa huolehtia kaikkien työntekijöidensä viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista!

 

Onko tässä sinun keinosi ansaita lisätienestejä rehellisellä työllä kiertotalouden ja ihmisten hyvinvoinnin eteen? Hae ihmeessä paikkaa jo nyt oheisen linkin kautta, palkkaamme sopivan siivoojan heti kun hänet löydämme!

 

Vai haluatko vielä lisätietoja? Työtehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa tuleva esimiehesi Ulla arkisin klo 10 - 16 välisenä aikana, puhelin 050 - 385 6034, lisätietoa L&T:stä puolestaan löydät osoitteesta https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Ja kun uteliaisuutesi on täytetty, ei kun hakemaan! Uusi alku urallesi voi olla juuri tässä.