(Poistunut julkaisusta)

Reipas koulusiivooja Veikkolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haluaisitko työskennellä lasten viihtyvyyden ja hyvinvoinnin eteen vakituisessa työsuhteessa, suuressa ja vakavaraisessa firmassa? Tule meille

KOULUSIIVOOJAKSI

 

Veikkolaan, Kirkkonummelle. Työtehtäviisi kuuluu mm. moppausta, yhdistelmäkoneella ajoa, wc:iden pesua ja pöytäpintojen pyyhkimistä. Tehtävä on kokoaikainen ja palkkaus KIPA TES 2 mukainen.

 

Odotamme sinulta joustavaa ja positiivista asennetta ja halua tehdä työsi hyvin. Aiempi siivouskokemus ja varsinkin kokemus siivouskoneista katsotaan eduksesi, mutta ne eivät ole välttämätön edellytys - motivaatio ratkaisee meidän rekrytoinneissamme. Käytä siis hetki sen kertomiseen hakemuksessasi, miksi olisit hyvä valinta ja haluaisit tämän paikan! 

 

Mitä me sitten tarjoamme? Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työajalla että sen ulkopuolella. Työterveyshuoltomme ei ole mitään perushuttua, vaan pääset jäseneksi sairauskassaan, joka korvaa mm. valtaosan sinulle määrätyistä lääkkeistä. Henkilökuntaetuihimme kuuluu myös alennuksia kuntosalijäsenyyksistä ja hieronnasta, samoin kuin henkilökuntakerhoja, jotka huolehtivat mm. liikunta- ja kulttuurisetelien jakamisesta.

 

Kuulostaako hyvältä? Olisiko tässä sinun vakiduunisi? Älä aikaile, vaan täytä hakemus heti!

 

Vai kaipaatko vielä lisätietoa paikasta? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.