(Poistunut julkaisusta)

Reipas kirvesmiehen apuri
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Haluaisitko tulevaisuudessa olla rakennusalan ammattilainen?

Etsimme nyt Jyväskylään rakennusalan omakseen kokevaa kirvesmiehen apuria!

Tässä tehtävässä pääset avustamaan kokenutta työntekijää vaihtelevien työtehtävien parissa. Sinun tehtäviisi voi kuulua myös yleistä raivaamista ja tavaroiden kantamista.

Sinulla olisi hyvä olla jo vähän hajua työmailla toimimisesta ja jonkin verran kokemusta perustyökalujen, kuten esimerkiksi porakoneen ja sirkkelin käytöstä. Et pelkää tarttua toimeen, olet yhteistyökykyinen ja haluat oppia uutta alasta.

Hyvänä pohjana tehtävään on esimerkiksi rakennusalan koulutus, mutta tekevällä asenteella ja reippaalla tekemisellä pääset hyvin alkuun. Työturvallisuuskortti on välttämättömyys työmaille pääsemiseen.

Osuiko kuvaus sinuun? Siinä tapauksessa laita hakemus tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta, niin voit työllistyä nopeallakin aikataululla!
Lisätietoja tehtävästä ja hakemisesta saat Erja Kokkoselta numerosta 040 725 1340.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi