Reipas ja myynninnälkäinen Account Manager Audience Firstille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019
Oletko kaupannälkäinen tyyppi, jolla on kova draivi ja aito kiinnostus myyntityötä kohtaan? Haemme nyt Junior Account Manageria asiakkaallemme ratkaisumyynnin pariin. Tämä työ sopii loistavasti ensimmäiseksi myyntirooliksi, koska pääset oppimaan myynnin saloja itsenäisessä roolissa ja rakentamaan itse kalenterisi.
Tämä tehtävä täytetään asenne, ei koulutustausta edellä!
KUVAUS
Academic Work etsii Junior Account Manageria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Audience First Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä työssä tulet tekemään aktiivista myyntityötä. Hoidat koko myyntiprosessin aina prospektoinnista asiakastapaamisten buukkaukseen ja kaupan klousaamiseen asti. Valmiita soittolistoja ei ole, joten pääset itse käyttämään kykyjäsi ja metsästämään potentiaalisia asiakkaita! Tämän lisäksi hoidat asiakassuhteita jo olemassa oleviin asiakkaisiin. Tulet itse koostamaan työviikkosi mutta raportoimaan esimiehellesi viikoittain. Työ on ensisijaisesti ratkaisumyyntiä. Työalueenasi tulee olemaan koko Suomi, joten työ on mukavan liikkuvaa ja itsenäistä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Prospektointi ja asiakastapaamiset
* Aktiivinen myyntityö, tarjousten teko ja kaupan klousaus
* Olemassa olevien asiakassuhteiden hallinta
* Raportointi
* Omien aikataulujen suunnittelu itsenäisesti


Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittyä loistavaksi myyjäksi, sekä nautit myynnin ja tuloksen tekemisestä sekä itsenäisestä ja liikkuvasta työstä!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on ensisijaisesti myynninnälkäinen, tuloshakuinen ja aktiivinen henkilö. Sinulla on itsenäinen ote työhösi ja kykenet järjestämään oman aikataulusi loogisesti. Olet ulospäinsuuntautunut, helposti lähestyttävä ja rauhallinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Osaat kuunnella asiakkaan tarpeita, tarjoten juuri hänelle sopivaa ratkaisua. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta myyntityöstä - tässä tehtävässä kokemus ja asenne ratkaisee!

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Alle vuoden kokemusta myyntityöstä (esim. ratkaisumyynti, palveluiden myynti)
* Itsenäinen ja myynnillinen työote
* Sujuva suomen kielen taito, hyvä englannin kielen taito, ruotsi eduksi
* B-ajokortti ja auto käytössä


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Audience First on äänen, kuvan ja markkinoinnin ammattilainen. Luomme miellyttäviä ja kiinnostavia asiakaspalveluympäristöjä, joissa asiakkaat viihtyvät. Tuotamme asiakkaillemme markkinointi- ja mainontaratkaisuja monien eri aistien välityksellä. Musiikilla luodaan oikeanlainen tunnelma, äänellä viestitään, kuvilla esitetään sisältöjä ja luodaan mielikuvia sekä tuoksuilla muodostetaan tunteita. Vaikuttamalla näihin kaikkiin aisteihin voidaan edistää myyntiä ja parantaa merkittävästi asiakaskokemusta.

Vertaansa vailla olevan kokemuksen ansiosta olemme luoneet vahvan osaamispohjan, joka näkyy niin henkilökunnassa, tuotannossamme kuin teknisissä ratkaisuissamme. Oman tuotekehityksen, tuotannon ja asennuspalveluiden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita avaimet-käteen toimituksia. Yhtiömme on vakavarainen ja kansainvälinen toimija. Olemme 100 % suomalaisessa omistuksessa ja liikevaihtomme tilikaudella 2013 - 2014 oli 2,6 M. Lisäksi Audience -äänimiljööpalvelulle myönnettiin vuonna 2014 Suomalaisen Työn Liiton Suomalaisen Palvelun Avainlippu -diplomi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242734
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa