(Poistunut julkaisusta)

Reipas ja motivoitunut ravintolatyöntekijä Tornioon!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Etsimme nyt hyvällä asenteella varustettua tekijää asiakkaallemme Tornioon!

Oletko valmis tekemään töitä sekä opettelemaan uutta? Sinulla on hymy herkässä etkä säikähdä kiirettä. Voit olla jo kokenut tekijä ravintolamaailmassa tai vasta alkaja, jota kiinnostaa opetella alalle.

Tehtävään ei vaadita välttämättä alalta koulutusta tai paljoa kokemusta, mutta sitten tarvitset avoimen mielen ja halun oppia uutta. Työtehtävässä on asiakaspalvelua, ruoan esille laittoa, pöytien puhtaanapitoa ja mahdollisesti myös yksinkertaisten ruokien valmistusta. Tehtävään vaaditaan hygieniapassi, sen voit myös suorittaa Opteamin kautta.

Kerro minkälainen elämäntilanteesi on ja miten paljon olisit valmis tekemään töitä. Mahdollisuus työhön joko keikkatyöntekijänä tai luvatuilla suuremmilla tunneilla. Mikäli sinua kiinnostaa myös edetä vastuullisempiin tehtäviin jossakin vaiheessa työuraasi, kerro meille tästäkin.

Olisitko etsimämme henkilö? Lähetä hakemus meille järjestelmän kautta (emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse). Kerro millainen tekijä olet ja perustele, miksi olisit juuri etsimämme henkilö! Käymme jatkuvasti läpi hakemuksia ja temme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.