(Poistunut julkaisusta)

Reipas iltasiivooja Riihimäelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Oletko iltavirkku ja kaipaat työtä, jossa voit todella nähdä työsi tulokset? Tutustu tähän tehtävään huolella!

 

Haemme nyt reippaaseen tiimiimme uutta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Riihimäelle. Tässä tehtävässä huolehdit päivittäistavarakaupan palvelutiskin siivouksesta. Töitä on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 17-21, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätienestiä etsivälle! Mikäli intoa riittää, voimme tarjota muista kohteista myös lisätunteja!

 

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Eduksi katsomme aiemman kokemuksen myymälä- tai palvelutiskin siivouksesta ja taskustasi löytyy hygieniapassi. Tärkeintä kuitenkin on, että haluat tehdä kanssamme työtä puhtaamman ympäristön eteen hymyssä suin!

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner