(Poistunut julkaisusta)

Reipas Hesburger-pikaruokatyöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Etsimme asiakasyrityksiimme Pirkanmaalle motivoitunutta ja reipasta pikaruokatyöntekijää ABC-liikennemyymälöihin ja Prismojen Oksiin työskentelemään Hesburgerissa joko kassalla tai keittiön puolella.

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelutyölle? Nautitko haasteista ja monipuolisesta työstä?

Laita meille työhakemus!

Etsimme asiakasyrityksiimme Pirkanmaalle motivoitunutta ja reipasta pikaruokatyöntekijää ABC-liikennemyymälöihin ja Oksa-ravintoloihin. Pikaruokatyöntekijän yksikään vuoro ei ole samanlainen, sillä työtehtäviin kuuluvat pikaruokien valmistus, energinen asiakaspalvelu kassalla sekä puhtaanapitoon liittyvät työtehtävät. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta asenteesi ja motivaatiosi ratkaisee.

Toivomme sinulta joustavuutta, sujuvaa ja huolellista työskentelyä. Tärkeintä on, että laadukas palvelu voidaan taata sinun persoonallisella asiakaspalveluasenteellasi. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä tunnetussa myymäläketjussa sekä mahdollisuuden kehittyä ravintola-alan ammattilaiseksi ja vahvan organisaation tuen koko työskentelysi ajan. Sinulla on mahdollisuus keikkaluontoiseen, mahdollisesti myös määräaikaiseen, työsuhteeseen. Työ on sellainen, joka sopii mainiosti myös opintojen oheen tai lisätyöksi.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Jos haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, omaat hyvän paineensietokyvyn ja tahdot kehittyä työurallasi, saatat olla etsimämme henkilö! Työt alkavat sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus
Eduksi luettavat asiat: joustavuus, asiakaspalvelukokemus