(Poistunut julkaisusta)

Reipas handyman Helsinkiin
L&T Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2021

Tässä pestissä pärjää tyyppi, joka ottaa tehtävät hoitaakseen rempseällä ja positiivisella asenteella. Työviikko koostuu niin kalusteiden siirtelystä kuin kruisailusta ympäri Helsinkiä. Oletko sinä meidän seuraava arjen sankari? Etsimme tiimiimme

 

KOKOAIKAISTA HANDYMANIA  

 

Helsingin Pasilaan. Handymanin tehtävä pitää sisällään pieniä huolto-, korjaus- ja kalustamistöitä sekä muita toimiston aputehtäviä. Töitä tehdään kolmessa toimispisteessä Helsingin alueella, työmatkoja varten käytössäsi on pakettiauto. Tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen, joten hakemamme tyypin tulisi olla sopivissa määrin People Person. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo. 7.00-15.00, tehden 7,5h/pv. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES mukaan, PL 4 eli euroissa 12,00€/h (1.4.2021 alkaen 12,15€/h). Työt on määrä alkaa 8.3.2021.

 

Tehtävässä onnistuaksesi olisi hyvä, että omaat aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet esimerkiksi työskennellyt ennen huoltotöissä, isännöintihommissa, rakennushommissa tai kerryttänyt vastaavaa koulutustaustaa. Työnkuvaasi kuuluu mm. lamppujen vaihtoa, mainostarrojen liimailu, pienimuotoiset asennustyöt ja lattialistojen kanssa puuhastelua. Työtilojen kalustamistakin on luvassa, joten hyvä peruskunto on eduksi. Olisi hyvä, että omaat suomen- ja mielellään englannin kielen taidon. Luonnollisesti sinulla tulee olla voimassaoleva B-ajokortti. 

 

Henkilökuntamme nauttii huikeista eduista, kuten edullisista kuntosaleista, hyvinvointipalveluista sekä pääset osaksi sairauskassaa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, mikäli on kiinnostusta edetä vaativampiinkin tehtäviin. Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää L&T:stä työnantajana, pääset lukemaan lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/ura-lassila-tikanojalla

 

KUULOSTAAKO TÄMÄ SINUN TULEVALTA TYÖPAIKALTA?

Hienoa! Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai oheisen linkin kautta klikkaamalla '' Hae ''.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä eli käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi viisinumeroisen ID-numeron, näin löydämme nopeasti mistä työpaikasta kaipaat lisätietoja. Huomaathan, että emme käsittele työhakemuksia sähköpostitse.