(Poistunut julkaisusta)

Reipas asentaja Jyskään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018Työn kuvaus:
 

Haluaisitko työskennellä raskaan kaluston asennuksen parissa? 
Pitkälle on tultu siitä, kun 1940-luvulla tieaurat taottiin peltitynnyreistä. Tänä päivänä Arctic Machine on tienhoidon edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja, ja Arctic Machinen koneet hoitavat teitä yli 12 maassa. Huippuunsa kehitetyt laitteet ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat turvalliset tiet säässä kuin säässä. Kaikki tuotteet ovat itse kehitettyjä, testattuja sekä alkutuotantoa myöten kotimaisia. Autot sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, puhdistukseen, sekä tiedonkeruuseen välineiden toiminnasta. Täydellinen kokonaisratkaisu!Haluaisitko sinä olla osa tätä tarinaa, kasvua ja kehitystä? 
Nyt haussa 

ASENTAJA   Arctic Machinelle Jyskään. Asentajan vastuulla on asentaa tilatut koneet ja laitteet ajoneuvorungon päälle. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta raskasajoneuvoasennuksesta tai -huolloista tai teollisuuden mekaanisesta asennustyöstä.
 
Arcticilla pärjää nopea, tehokas ja oma-aloitteinen työntekijä. Töitä tehdään tiimeissä, ja sesonkiaikana työpäivät voivat venyä pitkiksi. Tästä syystä toivomme, että olet joustava tiimipelaaja, joka haluaa onnistua yhdessä tiimin kanssa.
Työ on alkuun määräaikainen.Miksi Arcticille kannattaa tulla? 
Pääset mukaan oikeasti kansainväliseen mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, näissä laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa. Töitä tehdään siisteissä ja valoisissa tiloissa ja palkkakin on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan.
Käy kurkkaamassa lisää www.arcticmachine.fi ja www.infotripla.fi.
 


Kiinnostuitko? 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Satu Hovisalmi, 040 570 5917, satu.hovisalmi@adecco.fi.  Hae paikkaa soittamalla, pistäytymällä toimistossamme Kolmikulmassa Kalevankadun ja Ilmarisenkadun risteyksessä, tai tässä hakemuksessa olevan linkin kautta.
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Asentaja


Sijainti:  JYSKÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Satu Hovisalmi


Toimipaikka:  Jyväskylä