(Poistunut julkaisusta)

Rehutyöntekijä, E-P:n Minkinrehu Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2018
E-P:n Minkinrehu Oy on suomalainen ja pääosin asiakkaiden omistama osakeyhtiö. Yhtiö valmistaa ja toimittaa korkealaatuista ja turvallista turkiseläinrehua sekä harjoittaa raaka-ainekauppaa turkiseläintuotantoa varten. Toiminta täyttää viranomais- ja asiakasvaatimukset.

E-P:n Minkinrehulla on tuotantolaitoksia Kortesjärven kylässä Kauhavassa sekä Uudessakaarlepyyssä. Rannikko-Pohjanmaan kahdenkielisillä alueilla yhtiö palvelee nimellä Monäs Feed.


Etsimme E-P:n Minkinrehulle REHUTYÖNTEKIJÖITÄ Kortesjärven tuotantolaitokselle.


Rehutyöntekijän työtehtäviä ovat muun muassa raaka-aineiden vastaanotto, pakastaminen ja varaston hoitaminen. Tuotantoprosessi tapahtuu täysin koneellisesti.

Mitä edellytämme hakijoilta?
- intoa ja halua oppia uutta
- motivaatiota ja tahtoa sitoutua työhön pitkäaikaisesti
- hyvää fyysistä kuntoa
- valmiutta 2- ja 3-vuorotyöhön
- trukinajotaidon katsomme eduksi

Tarjoamme työntekijälle:
- kattavan perehdytyksen tehtävään
- työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, joka välittää työntekijöistään
- mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.