(Poistunut julkaisusta)

REHUMYYJÄ
Kinnusen Mylly Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Vastaat yhdessä muun rehumyyntitiimin ja jälleenmyyntiverkostomme kanssa rehutuotteidemme myymisestä karjatilallisille. Olet yhteydessä nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiimme puhelimitse tarjoten heidän tarpeisiinsa soveltuvia tuotteitamme.

Tärkein tehtäväsi on myydä Kinnusen Tähti -rehutuotteita karjatilallisille yhteistyössä jälleenmyyjäverkostomme kanssa. Olet aktiivisesti yhteydessä nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin puhelimitse tarjoten asiakastarpeisiin soveltuvia tuotteita. Tavoitteenasi on kasvattaa kannattavaa rehumyyntiä sekä tehdä tunnetuksi laadukkaat tuotteemme ja toimintatapamme. Arvostamme kokemustasi rehumyynnistä tai/sekä käytännön kokemustasi lypsytiloilta. Tapasi työskennellä on aktiivinen, asiantunteva ja asiakaslähtöinen.

Etsimme sinua, jolla on mielellään jo myyntikokemusta maatalouspuolella. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi agrologi/agronomi, jolloin pystyt tekemään asiakkaillemme myös kokonaisvaltaisia ruokintasuunnitelmia. Ennen kaikkea sinulla tulee olla kiinnostusta tilallisten rehutarpeiden ymmärtämiseen, hyvään palveluun ja haluat sitoutua yhteisiin myyntitavoitteisiin. Pidät asiakastyytyväisyyttä tärkeänä arvona ja työskentelet pitkäjänteisesti ja itseohjautuvasti, mutta olet myös hyvä tiimipelaaja. Viihdyt aktiivisessa myyntityössä, joka tapahtuu pääosin puhelimitse ja haet jatkuvasti uusia kaupantekomahdollisuuksia sekä pidät huolta olemassa olevista asiakkuuksistasi. Työpaikkasi sijaitsee Utajärvellä Kinnusen Myllyn toimitiloissa. Tarvittaessa osallistut myös markkinatilaisuuksiin ja asiakastapaamisiin yhteistyössä jälleenmyyjiemme kanssa. Raportoit tehtävässäsi myyntipäällikölle. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan myynnin tehtävän kasvavassa pohjois-suomalaisessa perheyrityksessä, joka investoi vahvasti tulevaisuuteen. Liity joukkoomme!

Oletko etsimämme aktiivinen rehumyynnin osaaja? Hae tehtävää 15.6.2018 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. 040-717 9796.