(Poistunut julkaisusta)

REHTORIN ASSISTENTTI
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Osallistut monipuolisesti rehtorin/toimitusjohtajan tukena asioiden ja päätösten valmisteluun. Järjestät tottuneesti erilaisia tapaamisia, kokouksia, muita tilaisuuksia, ja huolehdit kokonaisvaltaisesti rehtorin/toimitusjohtajan työtehtävien kalenteroinnista ja matkajärjestelyistä. Vastuullasi ovat lisäksi Laurean johtoryhmän ja rehtoraatin kokousten valmistelutehtävät ja kokoussihteerinä toimiminen.

Olet vahva organisoimaan asioita ja kykenet ennakoivaan, itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Työskentelyotteesi on suunnitelmallinen ja systemaattinen, etkä kaihda tarttumista moninaisiin hallinnollisiin ja viestinnällisiin tehtäviin. Rehtorin assistentilta edellytämme kykyä positiiviseen yhteistyöhön ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Odotamme, että sinulla on kokemusta vaativista assistentin tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön tehtävien hyvässä hallinnassa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja strategian, jota viemme yhdessä ylpeydellä eteenpäin.

Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori/toimitusjohtaja Jouni Koski, puh. 046 856 7660 perjantaina 15.6. klo 14-16, keskiviikkona 20.6. klo 14-16 ja henkilöstöjohtaja Tiina Päivärinne, puh. 040 725 9588 maanantaina 25.6. klo 9-11.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tiistaihin 26.6.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.