(Poistunut julkaisusta)

Rehtori
OULUN AMMATTIKORKEAKOULU

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Oulun ammattikorkeakoulu hakee

Rehtoria

Rehtorina johdat ja kehität ammattikorkeakoulun toimintaa. Vastaat ammattikorkeakoulun tehtävien taloudellisesta, tehokkaasta ja tuloksellisesta hoitamisesta sekä ammattikorkeakoulun kehittämisestä ja toiminnan ohjauksesta. Tehtävänäsi on osakeyhtiölaissa toimitusjohtajalle säädettyjen tehtävien lisäksi myös vastata hallituksessa käsiteltävien asioiden valmistelusta, esittelystä ja täytäntöönpanosta. Tukenasi sinulla on vararehtori ja koulutusyksiköiden johtajista koostuva johtoryhmä sekä keskeisten palvelutoimintojen asiantuntijat. Edellytämme sinulta tohtorin tutkintoa, tehtävien hoitamiseksi tarvittavaa kykyä ja ammattitaitoa, käytännössä osoitettua hyvää johtamistaitoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Mikäli olet muutoin erityisen ansioitunut tehtävään, on myös ylempi korkeakoulututkinto riittävä.

Odotamme sinulta näkemystä koulutustoiminnan ja TKI-hanketoiminnan kehittämisestä sekä elinkeinoelämän ja koulutuksen yhteistyön ylläpidosta ja edistämisestä. Lisäksi edellytämme vahvoja näyttöjä onnistuneiden muutoshankkeiden toteutuksesta.

Rehtorin valitsee ammattikorkeakoulun hallitus. Tehtävän palkkauksesta ja muista ehdoista sovitaan erikseen. Sähköiset hakemukset liitteineen (ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemuskirje) pyydetään jättämään viimeistään 30.4.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot:
Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtaja Jouko Niinimäki. Voit jättää yhteydenottopyynnön hänen sihteerilleen Annika Giavedonille puhelimitse p. 029 448 4071 tai sähköpostilla annika.giavedoni (at) oulu.fi.