(Poistunut julkaisusta)

Rehtori
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2020

Etsimme näkemyksellistä ja innostavaa


REHTORIA


johtamaan Suomen ainutlaatuisinta yliopistoa ja toteuttamaan uutta strategiaamme viisivuotiskaudelle 1.12.2020 alkaen.


Taideyliopisto haluaa olla näkyvä yhteiskunnallinen toimija, jolla on vahva identiteetti ja kansainvälistä vetovoimaa. Uskomme, että taide tekee tulevaisuuden ja tavoitteenamme on tuoda esiin taiteen merkitystä yhteiskunnan menestykselle, sivistykselle ja hyvinvoinnille. Tässä työssä Sinulla rehtorina on merkittävä rooli. Tueksesi saat pitkät perinteet omaavan organisaatiomme.


Tuleva rehtorimme on visionäärinen johtaja, joka ymmärtää taidetta ja tuntee yliopistomaailmaa toimintaympäristönä. Olet energinen, innostava, avoin ja yhteistyökykyinen sillanrakentaja niin yliopiston sisällä kuin kotimaisten ja kansainvälisten yhteistyökumppanien kanssa. Sinulla on riittävä kielitaito kotimaassa ja kansainvälisesti toimiessasi. Olet avarakatseinen taiteiden edistäjä, yhteiskunnallinen kannanottaja ja yliopistomme rohkea keulakuva. Kykenet toteuttamaan onnistuneesti muutoksia asiantuntijaorganisaatiossa. Monipuolinen johtamiskokemus, yhteistyötaidot ja kyky kuunnella yhteisöä ovat arvostettavia ominaisuuksiasi. Odotamme myös, että sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, tohtorin tutkinto katsotaan eduksi. 


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 1.4.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14956.


Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Heikki Lehtonen, yhteydenottopyynnöt heikki@lehtonen.fi sekä Mercuri Urvalin konsultti Seija Malmi puh. 040 522 5330.


Taideyliopiston johtosääntö (viralliset kelpoisuusehdot)

English call for applications

Arbetsplatsannons på svenska