(Poistunut julkaisusta)

Rehtori, Viertolan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Viertolan koulu, Vantaa

Liljatie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Viertolan koulu sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä Tikkurilassa. Koulu on noin 750 oppilaan alakoulu, joka toimii kahdessa lähekkäin toisiansa sijaitsevassa opetuspisteessä osoitteissa Liljatie 2 ja Viertolankuja 1. Yleisopetuksen alakouluryhmien lisäksi koulussa on vammaisopetuksen ryhmiä vuosiluokille 1–6 ja polikliinisia ryhmiä vuosiluokille 1-9 sekä ruotsin kielikylpyryhmiä. Rehtorin työparina on virka-apulaisrehtori.

Haemme Viertolan kouluun innostavaa ja kehittämisorientoitunutta rehtoria, jolla on valmiudet toimia vahvana pedagogisena johtajana uuden opetussuunnitelman ja jaetun johtajuuden hengen mukaisesti.

Edellytämme kykyä johtaa tiimimäisesti organisoitunutta työyhteisöä valmentavalla työotteella. Arvostamme hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin.

Rehtorin apuna koulun johtamisessa ovat virka-apulaisrehtorin lisäksi aktiivinen johtoryhmä sekä yhteisöllinen hyvinvointiryhmä. Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Aluepäällikkö Korko Niina
+358404806596

niina.korko@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Perusopetuksen johtaja Kalo Ilkka

040 707 1115

ilkka.kalo@vantaa.fi


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.