(Poistunut julkaisusta)

REHTORI - TOIMITUSJOHTAJA
Tampereen Ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Oletko sinä ennakkoluuloton uudistaja ja vaikuttava yhteistyön rakentaja? Tule vahvistamaan Suomen toiseksi suurimman monialaisen ammattikorkeakoulun näkyvyyttä työelämän arvostamana yhteistyökumppanina, kouluttajana ja innovaattorina.

Haemme Tampereen ammattikorkeakouluun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen tai aikaisemmin sopimuksen mukaan rehtoria, joka toimii myös toimitusjohtajana. Rehtori -  toimitusjohtaja vastaa ammattikorkeakoulumme toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisuudesta sekä strategisten tavoitteiden saavuttamisesta TAMKin hallituksen linjausten mukaisesti. Kiinteä yhteistyö yliopiston ja alueen toimijoiden kanssa tuottaa kehittämishankkeita, uudistavaa ja soveltavaa tutkimustoimintaa sekä uudenlaisia oppimisen ja opettamisen muotoja. Uskomme, että innostut visiostamme: vaikuttavuutta yhdessä! Kiinnostavat koulutusalat, tasokas opetus ja hyvä maine tekevät meistä suosituimman ammattikorkeakoulun. Johtoryhmäsi kanssa luotsaat TAMKia kasvavaan kansainvälistymiseen ja ketterään kehittymiseen. Vahvistat omalla toiminnallasi kilpailukykyämme ja toimintamme tavoitteellisuutta. Olet hallituksen kumppani ja strategisen tahtotilan edistäjä.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä asiantuntijaorganisaation tuloksellisesta johtamisesta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja verkostot. Työelämälähtöinen ja avarakatseinen ajattelutapasi tukee ideoiden vientiä toteutukseen. Sinulla on kokemusta kansainvälisestä toiminnasta tai yhteistyöstä. Olet ajan hermolla ja edistät digitalisaation tukemia joustavia toimintatapoja. Et ole vain strateginen ajattelija vaan myös käytännönläheinen toimeenpanija. Ajattelet asiakaslähtöisesti. Yhteistyö opiskelijoiden kanssa ja heidän menestymisensä ovat sydäntäsi lähellä. 

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja tohtorintutkinto katsotaan tehtävässä eduksi Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle Tampereen korkeakouluyhteisön innostavan ja yhteistyöhenkisen tuen työssäsi. Pääset johtamaan kunnianhimoisesti kehittyvää ammattikorkeakoulua osaavien ammattilaisten kanssa. Henkilöstömme on sitoutunutta ja yhteen hiileen puhaltavaa. Vastaamme työelämän muuttuviin tarpeisiin joustavasti, ja pääset kehittämään meistä edelleen jatkuvaa oppimista palvelevaa, kansainvälisempää ja halutumpaa kumppania. 

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 18.8.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-15321).Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Seija Malmi,  p.040 5225330 tai seija.malmi@mercuriurval.com. Haku on julkinen; nimet julkaistaan vain pyydettäessä.