(Poistunut julkaisusta)

Rehtori, Tikkurilan lukio
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Vantaan kaupunki, kasvatuksen ja oppimisen toimiala, toisen asteen koulutuksen palvelualue
Tikkurilan lukio

Valkoisenlähteentie 53, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Tervetuloa edistämään ja kehittämään lukiokoulutusta Suomen neljänneksi suurimpaan kaupunkiin, loistavien kulkuyhteyksien äärelle. Haemme rehtoria Tikkurilan lukioon, joka on eräs Suomen suurimmista lukioista. Päivälukion opiskelijamäärä on noin 1200 mukaan lukien kansainvälinen IB Diploma Programme. Vantaan aikuislukio on osa Tikkurilan lukiota - rehtori toimii myös Vantaan aikuislukion rehtorina.  

Tikkurilan lukio sijaitsee lähellä Hiekkaharjun ja Tikkurilan asemia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarkempia tietoja lukiosta löydät Tikkurilan lukion kotisivuilta. Tikkurilan lukio toimii hyvin varustellussa vuonna 2002 valmistuneessa koulurakennuksessa. Vantaan aikuislukio sijaitsee kahdessa toimipisteessä Tikkurilan lukion sekä Martinlaakson lukion yhteydessä.

Tikkurilan lukiossa ja Vantaan aikuislukiossa työskentelee lähes 80 päätoimista opettajaa. Rehtorin päivittäisenä apuna työskentelevät päivälukiossa virka-apulaisrehtori, IB-koordinaattori, vararehtori sekä kaksi lukiosihteeriä. Vantaan aikuislukiossa rehtorin apuna työskentelee apulaisrehtori, joka vastaa aikuislukion operatiivisen toiminnan johtamisesta. Apulaisrehtorin työparina aikuislukiossa työskentelee lukiosihteeri.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset vastaamaan Tikkurilan lukion ja Vantaan aikuislukion toiminnasta yhdessä johtotiimisi kanssa.

Tehtävässä tarvitaan hyviä henkilöstö- ja taloushallinnon sekä pedagogisen johtamisen taitoja ja kykyä johtaa suurta joukkoa opetusalan ammattilaisia. 

Virkaan valittavalta edellytämme lukiomaailman tuntemusta ja kokemusta vastaavankaltaisista tehtävistä. Arvostamme hyviä tieto- ja viestintätekniikan taitoja sekä digitaalisten oppimisympäristöjen tuntemusta. Englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito on ehdoton edellytys tehtävässä onnistumiseksi.

Videohaastattelua saatetaan käyttää osana rekrytointiprosessia. Henkilöarviointia käytetään osana rekrytointiprosessia. Haastattelujen ensimmäinen kierros pidetään maanantaina 24.2. sekä perjantaina 6.3. klo 8-16 välisenä aikana.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lukiomaailman tuntemusta ja kokemusta rehtorin tehtävistä sekä opetushallinnon tutkintoa.

Luemme eduksi: Arvostamme hyviä tieto- ja viestintätekniikan taitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTESin mukainen

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Toisen asteen koulutuksen johtaja

Ranki Ari

050 314 5378

etunimi.sukunimi (at) vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 9.00 - 15.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.