(Poistunut julkaisusta)

Rehtori, Rekolan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Rekolan koulu

Rekolantie 67, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Rekolan koulu on vuosiluokille 1 - 6 perusopetusta antava lähikoulu Vantaalla. Hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä olevassa Rekolan koulussa on noin 290 oppilasta ja henkilökuntaa noin 20. Koulussa on yksi valmistavan opetuksen ryhmä sekä alueelliset vaativan erityisen tuen etappi-ryhmät.

Rekolan koulu on perinteinen kyläkoulu ja samalla moderni ja uudistuva. Koulun toimintakulttuurissa painotetaan kouluyhteisön hyvinvointia ja turvallista arkea sekä vuorovaikutusta ja monipuolista työskentelyä.

Rekolan koulussa käytetään monipuolisia oppimisympäristöjä ja työtapoja tarkoituksenmukaisesti. Tieto- ja viestintäteknologiaa sekä lähiympäristön kuten koulun piha-alueen ja lähimetsän käyttöä hyödynnetään eri oppiaineiden opiskelussa.

 Rekolan koulun kotisivut

Haemme Rekolan kouluun innostavaa ja kehittämisorientoitunutta rehtoria, jolla on valmiudet toimia vahvana pedagogisena johtajana uuden opetussuunnitelman ja jaetun johtajuuden hengen mukaisesti.

Edellytämme kykyä johtaa tiimimäisesti organisoitunutta työyhteisöä valmentavalla työotteella. Arvostamme hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin.

Rehtorin apuna koulun johtamisessa ovat vararehtori ja aktiivinen johtoryhmä sekä yhteisöllinen hyvinvointiryhmä. Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Aluepäällikkö Kuokka Merja

+3580503121912

merja.kuokka(at)vantaa.fi

Tavoitettavissa 8.15-16.00

Ilkka Kalo, perusopetuksen johtaja

+358407071115, ilkka.kalo(at)vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.