(Poistunut julkaisusta)

Rehtori, Kanniston koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Kanniston koulu

Kenraalintie 6, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-

Kanniston koulu on koulu sijaitsee kasvavalla ja kehittyvällä Kivistön alueella, johon pääsee kätevästi myös kehärataa pitkin. Koulussa opiskelee n.400 oppilasta vuosiluokilla 1.-6. Valoisa koulurakennus edustaa uusinta arkkitehtuuria. Luokkahuoneet on ajanmukaisesti varusteltu. Koulun lähiympäristö ja Vantaan paras koulunpiha tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet oppimisympäristön laajentamiseen. Koulussa on pätevä ja sitoutunut henkilökunta, joka toimii tehokkaasti tiimiorganisaationa.

Haemme Kanniston kouluun innostavaa ja kehittämisorientoitunutta rehtoria, jolla on valmiudet toimia vahvana pedagogisena johtajana uuden opetussuunnitelman ja jaetun johtajuuden hengen mukaisesti.

Edellytämme kykyä johtaa tiimimäisesti organisoitunutta työyhteisöä valmentavalla työotteella. Arvostamme hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin.

Rehtorin apuna koulun johtamisessa ovat apulaisrehtori ja aktiivinen johtoryhmä sekä yhteisöllinen hyvinvointiryhmä. Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Opetushallinnon tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko

Yhteystiedot:
Aluepäällikkö Kolu Kirsi
+358407334239

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana

Ilkka Kalo, perusopetuksen johtaja +358407071115 etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.