Rehtori, Jokivarren koulu
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Jokivarren koulu

Sorvatie 16, 01480 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2021 - 


Jokivarren koulu on 1 - 6 -luokkien perusopetusta antava lähikoulu Vantaan kaakkoisosassa. Koulu on alueen aktiivinen keskus. Koulussa on 614 oppilasta ja henkilökuntaa on noin 45. Jokaisella luokka-asteella on yksi inkluusioluokka. Koulussa on kaksi opetuspistettä: Jokivarren pääkoulu sekä Nikinmäen opetuspiste.  Vaikka koulussa on kaksi opetuspistettä, rehtoritiimi johtaa molempia opetuspisteitä yhteisten arvojen kautta kohti yhteisiä tavoitteita.

Jokivarren koulu on lämminhenkinen kouluyhteisö. Koulussa pidetään tärkeänä, että oppilaat saavat iloita tekemästään työstä ja onnistumisistaan. Koulusta pyritään luomaan turvallinen, rauhallinen ja innostava oppimisympäristö.

Henkilökunta kokee työilmapiirin hyväksi ja yhteistyö vuosiluokkatasolla on aktiivista. Jokainen opettaja on osa vuosiluokka- sekä helmitiimiä. Tiimit tekevät yhteistyötä kahden yksikön välillä. Vuosiluokkatiimien sisälle on muodostettu työpareja tai -trioja, jotka tekevät yhteistyötä opetuksen suunnittelussa sekä toteutuksessa. Jokivarren koulussa yhteistyö on tärkeä painopistealue.

Haemme Jokivarren kouluun innostavaa ja kehittämisorientoitunutta rehtoria, jolla on valmiudet toimia vahvana pedagogisena johtajana opetussuunnitelman ja jaetun johtajuuden hengen mukaisesti.

Rehtorin apuna koulun johtamisessa ovat apulaisrehtori, vararehtori ja aktiivinen johtoryhmä sekä yhteisöllinen hyvinvointiryhmä. Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.

Jokivarren koulun sivut

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. 

Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Opetushallinnon tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme kykyä johtaa tiimimäisesti organisoitunutta työyhteisöä valmentavalla työotteella.

Luemme eduksi: Arvostamme hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Aluepäällikkö Paukku Kirsi

0401826582

kirsi.paukku@vantaa.fi


Tavoitettavissa 8-16

Kalo Ilkka, perusopetuksen johtaja, ilkka.kalo@vantaa.fi, puh. 040 707 1115

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411037
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Satakunta