(Poistunut julkaisusta)

Regulatory Manager
Fresenius Kabi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Rekisteröintipäällikön tehtävässä vastaat Fresenius Kabin tuotteiden myyntilupien hakemisesta ja ylläpitämisestä Suomessa. Lisäksi työ sisältää muun muassa tietokannan päivitykset, tuen markkinoinnille, tarjoustoiminnoille sekä lanseerauksille. Aiempi kokemus mm. lääketurvasta ja laadunvarmistuksesta katsotaan eduksi. Regulatory Manager tulee mahdollisuuksien mukaan toimimaan mm. lääketurva-, medinfo- ja tuotevalitusasioissa vastuunalaisen johtajan sijaisena/varahenkilönä. Olet valmis tekemään tiivistä yhteistyötä pohjoismaisten kollegoidesi kanssa. Pystyt itsenäisesti ja vastuullisesti hoitamaan useita eri tehtäviä, ja olet tottunut tiukkoihin aikatauluihin. Olet tottunut myös viranomaisyhteistyöhön. Raportoit Suomen vastuunalaiselle johtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuva farmaseuttista tai muuta tehtävää tukevaa tutkintoa. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus lääkevalmisteiden myyntilupatehtävistä ja lisäksi kokemus lääkinnällisistä laitteista katsotaan eduksi. Olet energinen ja asioihin tarttuva. Sinulla on tarkka ja järjestelmällinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja kyky tulla toimeen erilaisten ammattilaisten kanssa. Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön. Vahva tietotekninen osaaminen; toiminnanohjausjärjestelmä- ja tietokantaosaaminen katsotaan eduksi.

Sinulla on halu ja motivaatio työskennellä tarkasti säännellyssä toimintaympäristössä, ja ymmärrystä sisäisten ja ulkoisten ohjeiden tärkeydestä. Haluat oppia, kehittää ja kehittyä jatkuvasti muuttuvassa mielenkiintoisessa toimintaympäristössä.

Tarjoamme kansainvälisen konsernin edut, vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan ja laadukkaat työvälineet sekä innostavan työskentelyilmapiirin. 


Lisätietoa tehtävästä antaa johtava konsultti Erkki Lumme, Nordic Progress Oy, puh. 0400-916999. Hae paikkaa oheisen linkin kautta https://nordicprogress.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=111
ja liitä mukaan englanninkielinen CV, hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi perusteluineen viimeistään 29.9.2020.